MamaMia Bingo

MamaMia Bingo är en nätbingosajt som i huvudsak har spelare från de skandinaviska länderna, vilket gör att det är lätt att känna sig hemma. Deras sajt är snygg och väldesignad, samtidigt som den är lättnavigerad. Du hittar enkelt det du letar efter. MamaMia arbetar hårt på att bygga upp ett trevligt community, med mycket kommunikation med spelarna. Bland annat anordnas varje år en resa till Gran Canaria, med en massa roliga tävlingar och evenemang.

Spel
MamaMia Bingo erbjuder flera olika former av variantbingo, samt även mönsterbingo och 90-bollarsbingo. Dessutom har de två ”kändisspel”, med Arne Weise och Rolv ”Fleksnes” Wesenlund. Varje torsdag mellan 17.00 och 19.00 har du där tillfälle att chatta med Arne, och givetvis också spela bingo.

Bonusar
MamaMia Bingo erbjuder en registreringsbonus på 50 kronor, och matchar din första insättning upp till 200 kronor. Dessutom förekommer kontinuerligt andra bonuserbjudanden. Dessa har omsättningskrav mellan 5 och 50 gånger, exakt storlek anges vid respektive bonus.

Jackpott
Naturligtvis erbjuds olika jackpottar, bland annat vissa som delas av alla deltagarna i spelet. Vinnaren får hälften, och så får medspelarna dela på den andra halvan. Delad glädje är ju som bekant dubbel glädje.

Chatt
MamaMia bingo arbetar som sagt hårt för att bygga upp ett bra community, och då är självklart chatten en viktig del. Där förekommer de obligatoriska och uppskattade chattspelen, samt givetvis också en massa pratande om allt möjligt mellan himmel och jord.

Support
MamaMia bingos support är mycket bra, och du kan nå den på flera olika sätt. Telefonsupporten är öppen från 9.00 till 00.00 på vardagar, från 13.00 till 00.00 på lördagar, och från 13.00 till 21.00 på söndagar, vilket gör den lätt att nå. Samtidigt kan du också välja att använda dig av deras chattsupport, eller via e-mail. MamaMia besvarar normalt e-mail inom 10 minuter under de tider som anges för telefonsupport ovan.